Alem moet tegen Beesd een veer laten

Alem moet tegen Beesd een veer laten
Alem moet tegen Beesd een veer laten
BEESD – Alem dreigt het vizier op een titel kwijt te raken. Het raakte door de 3-3 bij Beesd weer verder achterop het wel winnende Theole. Zeven punten is nu het verschil met de koploper.

Maar het is nog niet gespeeld, houdt Alem-trainer Piet Saaman de moed er in. Zijn ploeg keek ook zondag al weer snel tegen een achterstand aan. De thuisclub nam brutaal een 2-0 voorsprong. Lars Steenbekkers en Kevin Broekmeulen (strafschop) brachten hun ploeg langszij.

Beesd nam echter opnieuw afstand. Koen van Kessel beantwoordde met de gelijkmaker: 3-3. Deze ruststand werd ook gelijk de eindstand. Saaman: Na rust hebben we de hele tijd wel aangedrongen, maar we kwamen er niet meer door heen bij Beesd.

BEESD – Beesd pakte tegen nummer twee Alem een verdienstelijk punt. Na een bijzonder doelpuntrijke en vermakelijke eerste helft, werd er na rust niet meer gescoord op het kunstgras van sportpark Molenzicht. Halverwege de wedstrijd stond de 3-3 eindstand al op het scorebord.

De thuisploeg had vooraf nog zeker getekend voor het resultaat, maar krabde zich zeker in de rust even achter de oren. Dat het toen gelijk stond, kon Beesd zichzelf best aanrekenen. De thuisploeg speelde prima tegen Alem, dat nog altijd niet lekker op dreef is na de winterstop. Na een kwartier stond het al 2-0 in Beesds voordeel, dankzij twee treffers van Rens Bronk. Alem kwam in het kwartier daarna echter weer langszij. Lars Steenbekkers knalde de 2-1 in de kruising. Uit een strafschop maakte Kevin Broekmeulen er 2-2 van. Beesd herpakte zich echter en Jarno van de Water schoot de 3-2 in de korte hoek. Vlak voor rust had Beesd de genadestoot kunnen uitdelen. Ook de thuisploeg mocht een strafschop nemen, maar Bronk verzuimde zijn derde van de middag aan te tekenen. Hij schoot de slap in en Daav van Mil pakte de bal. In plaats van met een mooie 4-2 voorsprong, gingen beide ploegen in balans de rust in, want Koen van Kessel mocht van de Beesdse defensie vogelvrij de 3-3 maken.

Na rust was het voetballend wat minder bij Beesd en waren de gasten sterker, maar erg overtuigend was het niet wat Alem liet zien. De betere kansen waren in de counter voor Beesd, maar doelpunten vielen niet meer.


at Twitter: