Fans Harry Styles alweer in de rij

Fans Harry Styles alweer in de rij
Fans sinds maandag in de rij voor Harry Styles
Fans van Harry Styles liggen al sinds maandagochtend voor de Ziggo Dome om woensdagavond vooraan te staan bij het concert van de Britse zanger.

Wijkagent Eddo Nijenhuis spotte de jonge fans dik ingepakt met jassen en dekens, onder een viaduct bij de Ziggo Dome. In november was het ook al raak toen Styles optrad in de nabijgelegen Afas Live. Meer dan honderd fans brachten toen nachten buiten door om als eerste naar binnen te kunnen. Het concert van woensdagavond is uitverkocht.

Regen en Kou #HarryStyles wij houden van jou ja ze staan er weer sinds gistermorgen voor de #ZiggoDome voor het concert van Woensdag #Diehards in kou regen en vooral wind pic.twitter.com/hRntFOvga4

Onder een winderig en koud viaduct bij de Ziggo Dome zaten vanochtend ruim dertig vrouwelijke fans van Harry Styles. Het concert is pas morgenavond, maar als je vooraan wil staan dan moet je koukleumen.

Fans Harry Styles alweer in de rij voor concert van morgen

Ik was hier om zeven uur gisteravond, vertelt een fan. En dat terwijl het behoorlijk koud is. De meiden zitten verscholen in slaapzakken en dekentjes. Dat klopt, maar je wil front row. En ik heb de vorige keer ook drie dagen gecampt voor AFAS (Live, red.), dus… nu weer. Een ander geeft toe: Een klein beetje extreem, misschien.

Lees ook: Meer dan honderd Harry Styles-fans overnachten voor de AFAS Live

Harry Styles werd bekend als lid van de boyband One Direction, maar heeft inmiddels al jaren een succesvolle solocarrière. Zijn fans zijn inmiddels ook een paar jaartjes ouder en hoeven zich dus niet druk te maken om leerplichtambtenaren.

Koud?Het waait wel echt hard hier, maar verder gaat het wel goed. Ik heb een tussenjaar, dus ik heb mooi alle tijd om lekker op straat te slapen in Amsterdam, vertelt een fan. Of ze morgen uitgerust vooraan staat, is nog maar de vraag. Veel slapen gaat niet gebeuren, denk ik.

Lees ook: Fans slapen in vrieskou voor Lady Gaga: Het is het wel waard, denk ik

En koukleumen? Ik denk eerlijk gezegd dat het niet heel koud gaat worden. De vorige keer had ik het ook niet zo koud, hoopt ze. Toch is de verwachting dat het vannacht afkoelt tot 2 graden.


at Twitter: