Harry Potter-spin-off Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald lost zijn eerste …

\Harry Potter\-spin-off \Fantastic Beasts: the Crimes of Grindelwald\ lost zijn eerste ...
Fantastic Beasts 2-trailer gaat terug naar Wizarding World
Harry Potter-fans overal ter wereld zaten na de eerste Fantastic Beasts-film op het puntje van hun stoel om te zien hoe het verhaal verder zou gaan. Vandaag werden de eerste beelden vrijgegeven van het vervolg en er staat ons duidelijk heel wat te wachten.

In de trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we voor het eerst professor Albus Perkamentus opduiken, net als Leta Lestrange, de (over)grootmoeder van Bellatrix Lestrange. Ook een andere oude bekende uit Harry Potter duikt op: Nicolas Flamel, de maker van de Steen der Wijzen.

Fantastic Beasts is de spin-off van de populaire Harry Potter-films. In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zien we opnieuw Eddy Redmayne, maar ook acteur Jude Law maakt zijn opwachting in de nieuwe film. Jude neemt de rol van Albus Perkamentus op zich.

De film zal zich grotendeels afspelen in Parijs, al is er ook een kort bezoek aan Zweinstein. Vermoedelijk omwille van het feit dat Newt Scamander natuurlijk de auteur is van het schoolboek Fantastic Beasts and Where to Find Them.

[UPDATE] Nieuwe Fantastic Beasts 2 trailer komt eraan!

Aangezien Perkamentus nu ook verschijnt in de films, hopen heel wat fans dat de romance tussen hem en Grindelwald waar graag over gespeculeerd wordt, ook aan bod zal komen in de film. Dat is voorlopig echter heel onzeker.

De film werd opnieuw geschreven door JK Rowling en zal op 16 november voor het eerst vertoond worden.

Video: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Officiële Teaser Trailer NL

Na twee korte teasers heeft Warner Bros. vandaag eindelijk een eerste Fantastic Beasts 2-trailer vrijgegeven. Het scenario komt, net als bij het eerste deel, uit de pen van Harry Potter-maakster J.K. Rowling en vertelt een nieuw verhaal rondom Newt Scamander (Eddie Redmayne). Ditmaal slaat hij de handen ineen met een jonge Albus Dumbledore (Jude Law) in de strijd tegen de kwaadaardige Gellert Grindelwald (Johnny Depp). De film heeft dan ook de toepasselijke subtitel The Crimes of Grindelwald.

Naast de eerder genoemde personages keren ook de bekende gezichten uit het vorige deel terug, zoals Katherine Waterston als Tina Goldstein en Ezra Miller als Credence Barebone.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald draait vanaf 15 november 2018 in de Nederlandse bioscopen.


at Twitter: