Demi Lovato geeft extra concert in Amsterdam

Demi Lovato geeft extra concert in Amsterdam
Demi met de billen bloot
Demi Lovato komt niet één, maar twee keer naar AFAS Live! De populaire zangeres kondigde zojuist aan dat ze een extra show in de Amsterdamse concertzaal geeft.

Goed nieuws voor fans van Demi Lovato dus! De Amerikaanse zangeres kondigde in februari al aan naar AFAS Live te komen. Tickets voor deze show, die op maandag 18 juni plaatsvindt, vlogen in no-time de deur uit en daarom heeft Demi besloten om er nog een show aan vast te plakken! De 25-jarige vocaliste staat ook op dinsdag 19 juni op het Amsterdamse podium.

De Amerikaanse popster geeft op 19 juni een extra optreden in Afas Live, kondigt concertorganisator Mojo dinsdag aan. De kaarten voor de eerste show op 18 juni waren vorige maand binnen enkele minuten uitverkocht. De kaartverkoop voor het tweede concert begint vrijdag. De shows maken deel uit van Lovatos Tell Me You Love Me-Tour dat geheel in het teken staat van haar gelijknamige album dat in september uitkwam. Lovato trad een keer eerder op in Nederland. In 2014 verzorgde ze het voorprogramma van Enrique Iglesias in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Tickets voor de extra show gaan op 16 maart in de verkoop en zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Extra concert Demi Lovato in Afas Live

Het resultaat is deze indrukwekkende video waar Demi begint met een flinke laag make-up en langzaam alle lagen plamuur eraf haalt. Ik denk dat de maatschappij ons vertelt dat we make-overs nodig hebben, maar waarom kunnen we de schoonheid niet omarmen die we van nature hebben?, zegt Demi in Vogue. Ik houd van make-up. Ik houd ervan om mijn haar te doen; ik heb hair extension, maar er is een tijd en plek voor alles en natuurlijke schoonheid moet worden gevierd.

Demi Lovato komt komende zomer niet voor één maar voor twee shows naar Amsterdam.

Amsterdam at Twitter: