EasyJet breidt aanbod op Schiphol uit

EasyJet breidt aanbod op Schiphol uit
EasyJet breidt aanbod op Schiphol uit | Financieel
Schiphol – De Britse luchtvaartmaatschappij easyJet breidt haar aanbod uit op Schiphol. De concurrent van onder meer Air France-KLM gaat komende winterperiode vanaf Schiphol ook twee keer per week op Fuerteventura op de Canarische Eilanden vliegen. Daarnaast worden er deze winter frequenties toegevoegd op bestemmingen die erg populair zijn bij zakenreizigers, zoals Zürich, Boedapest en Venetië.

EasyJet biedt vanaf Schiphol meer dan veertig bestemmingen aan. Daarmee is het een van de grootste luchtvaartmaatschappijen op de Nederlandse luchthaven.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

08 aug.Sekswinkel bestaat 50 jaar: Prima als niemand komt08 aug.Bitcoin wordt zwaar gemanipuleerd07 aug.Nederlanders de dupe van staking budgetvlieger03 aug.Heineken zet Carlsberg een hakElke ochtend het laatste financiële nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

In de winterperiode vliegt easyJet vanaf Schiphol naar één nieuwe bestemming en verhoogt het aantal vluchten naar drie andere bestemmingen, zo meldt de Britse low cost airline.

Schiphol Vanaf Schiphol biedt easyJet vanaf 31 oktober tot en met 27 maart een nieuwe route aan naar het Canarische eiland Fuerteventura. Op woensdag en zondag wordt deze vlucht uitgevoerd. De vlucht op zondag vertrekt om 08:00 uur ‘s ochtends vanuit Amsterdam en zal 4 uur en 35 minuten later landen op het Aeropuerto de Fuerteventura.

Gatwick De vlucht op woensdag vliegt vanaf Schiphol, via Gatwick naar Fuerteventura. Om 09:10 vertrekt het vliegtuig naar Londen Gatwick waar het 1 uur en 15 minuten later landt. Dan is er een overstap van 3 uur en 30 minuten, waarna om 12:55 uur (lokale tijd) het toestel vertrekt naar Fuerteventura om daar 4 uur en 20 minuten later aan te komen.

Vaker Ook zal easyJet in de winter vaker naar een aantal bestemmingen vliegen. Zo wordt het aantal vluchten naar Zürich, Boedapest en Venetië verhoogd. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Airbus A320 met een één klasse-configuratie.

Winter William Vet, Country Manager easyJet Nederland, zegt over de nieuwe route: “Met Fuerteventura verbeteren we onze verbindingen met de Canarische Eilanden vanaf Schiphol. In de wintermaanden kunnen Nederlandse reizigers die willen ontsnappen aan de winterkou al met ons vliegen naar Tenerife, Lanzarote en nu dus ook Fuerteventura.”


Amsterdam at Twitter: