Horrorvlucht na anderhalve dag wachten op Schiphol

\Horrorvlucht\ na anderhalve dag wachten op Schiphol
Anderhalve dag wachten op vliegtuig | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Amsterdam – Ruim 170 passagiers wachten al ruim anderhalve dag op hun vlucht van Schiphol naar Marokko.

OvernachtingOndertussen begonnen de reizigers al behoorlijk onrustig te worden. Er zitten veel gezinnen met kinderen bij. Dus zijn wij naar een algemene informatiebalie op Schiphol gegaan. Nadat er druk is uitgeoefend is er via hun uiteindelijk contact gelegd met de vliegtuigmaatschappij. Vervolgens werden wij tot nader bericht naar het Ibis Hotel bij Schiphol gebracht. Daar werd later op de dag duidelijk dat we die dag niet meer zouden gaan.

Vlucht AT 621 van Royal Air Maroc is al vijf (!) maal uitgesteld. Passagier Rachid Boach is de wanhoop nabij.

Sociale onrustEen reden waar Rachid meteen aan dacht is dat het wel eens onrustig kan zijn in het gebied waar hij naar toe zou gaan. Op Twitter waarschuwde Royal Air Maroc maandag al dat er mogelijk vluchten vertraagd zouden kunnen worden door sociale onrust in Marokko. Om welke vluchten dat zou gaan is niet vermeld en Rachid en zijn medereizigers hebben hier vanuit de maatschappij ook niets over gehoord. 

Passagiers Air Maroc krijgen na anderhalve dag wachten horrorvlucht

Het vliegtuig zou dinsdagmorgen 10.20 uur vertrekken naar Al Hoceima. Daarna volgde het ene na het andere uitstel. De maatschappij is onbereikbaar voor de passagiers.

Nu staat er op de site van Schiphol dat we vanavond om kwart over negen vliegen, maar eerlijk gezegd hebben wij er geen vertrouwen meer in. We zitten hier in een hotel zonder spullen omdat we niet bij onze koffers kunnen en hebben geen idee wanneer we gaan vliegen. We voelen ons volledig in de steek gelaten. Ze communiceren gewoon niet met ons. We krijgen al onze informatie via een bord in het hotel.

Als we Royal Air Maroc belden, kwamen wij in de wacht te staan en werden we niets wijzer, zegt hij bij AT5.

Uiteindelijk werd iedereen naar het Ibis hotel gedirigeerd. Vanmorgen om 7 uur zou het toestel toch vertrekken. Iedereen stond klaar, maar toen werd de vlucht weer uitgesteld.

De laatste info is dat de vlucht woensdagavond om 21 uur gaat. Rachid heeft er weinig vertrouwen in. We zitten hier in een hotel zonder spullen omdat we niet bij onze koffers kunnen en hebben geen idee wanneer we gaan vliegen. We voelen ons volledig in de steek gelaten. Ze communiceren gewoon niet met ons. We krijgen al onze informatie via een bord in het hotel.

Rachid vermoedt dat de politieke situatie in Al Hoceima mogelijk aanleiding is voor het uitstel. Er wordt voor ongeregeldheden gevreesd. Op Twitter waarschuwde Royal Air Maroc maandag al dat er mogelijk vluchten vertraagd zouden kunnen worden door sociale onrust in Marokko.

vliegtuigenmarokkoschipholvertragingenUpdated Gisteren, 17:08Gisteren, 16:50 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond08 aug.Harde windstoten op komst: 'Gevaar voor campings dreigt'08 aug.Nederlandse jihadisten gespot op Arabische tv08 aug.Dit zijn de bizarre concurrenten van GlennisGerelateerde artikelen31 jul.BuitenlandPaniek! Passagiers stormen vliegtuig uit na explosie29 jul.BuitenlandTienduizenden reizigers gedupeerd in München15 jul.BuitenlandHorrorvlucht: dit zijn de angstaanjagende beelden14 jul.BuitenlandHorrorvlucht: bloed uit oren passagiers Ryanair03 jul.BuitenlandZeker 26 doden bij scheepsongeval Indonesië21 jun.OpmerkelijkBizarre actie piloot zorgt voor woeste passagiersDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.


Amsterdam at Twitter: