Binnen 24 uur twee handgranaten op dezelfde plek in Amsterdam – RTL Nieuws

Binnen 24 uur twee handgranaten op dezelfde plek in Amsterdam - RTL Nieuws
Opnieuw handgranaat in Amsterdamse Spuistraat | Binnenland
Binnen 24 uur zijn op bijna dezelfde plek in het centrum van Amsterdam twee handgranaten aangetroffen. Afgelopen nacht werd om 03.30 uur bij coffeeshop New Times in de Spuistraat het onontplofte explosief aangetroffen.

Gisteren zag een schoonmaker op ongeveer dezelfde plek ook al een handgranaat liggen. De EOD heeft die onschadelijk gemaakt. Het is nog onduidelijk wie dat voorwerp heeft neergelegd en waarom.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Weer handgranaat gevonden in Spuistraat Amsterdam; ook explosief in Utrecht

Begin van de maand was het ook al raak aan de Spuistraat. Toen explodeerde een handgranaat bij de club Mad Fox.

Medewerker coffeeshop New Times schopte handgranaat weg

AMSTERDAM – Opnieuw is een handgranaat gevonden in de Amsterdamse Spuitstraat. Het explosief lag in de buurt van een coffeeshop en is verwijderd door de politie.

Volgens omstanders lag de granaat op bijna dezelfde plek als waar 24 uur eerder een explosief werd gevonden. De melding kwam rond 03.30 uur.

Zaterdag zag een schoonmaker op ongeveer dezelfde plek ook al een handgranaat liggen. De EOD heeft die onschadelijk gemaakt. Het is nog onduidelijk wie dat voorwerp heeft neergelegd en waarom.

Begin van de maand was het ook al raak aan de Spuistraat. Toen explodeerde een handgranaat bij de club Mad Fox.