LIVE Europa Cup Dames: Den Bosch – Amsterdam (Eindstand 0 – 1) – Hoofdklassehockey.nl

LIVE Europa Cup Dames: Den Bosch – Amsterdam (Eindstand 0 – 1) - Hoofdklassehockey.nl
HC Den Bosch mist voor het eerst sinds 1998 (!) finale Europa Cup
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

In het Amstelveense Wagenerstadion maakte Charlotte Vega het enige doelpunt van de wedstrijd. Zij benutte in de vijfde minuut een strafcorner.

De finale van de EuroHockey Club Cup vindt maandag plaats in Amstelveen. Amsterdam komt dan uit tegen de winnaar van het duel tussen het Spaanse Real Sociedad en het Duitse Alster. Den Bosch speelt tegen de verliezer van die tweestrijd om de derde plek.

Den Bosch miste door de nederlaag voor het eerst sinds 1998 de finale van de Europa Cup. De afgelopen drie edities was de Brabantse club de beste.

In het Amstelveense Wagener-stadion werd het 1-0 door een benutte strafcorner van Charlotte Vega. Den Bosch ontbreekt daardoor voor het eerst sinds 21 jaar in de finale. De afgelopen drie edities was de Brabantse club de beste.

Amsterdamse hockeysters verrassen Den Bosch | Sport

De finale van de EuroHockey Club Cup vindt maandag ook plaats in Amstelveen. Amsterdam komt dan uit tegen de winnaar van het duel tussen het Spaanse Real Sociedad en het Duitse Club an der Alster.

AMSTELVEEN – De hockeysters van Amsterdam hebben zich verrassend ten koste van Den Bosch geplaatst voor de finale van het Europees kampioenschap voor clubteams.

Den Bosch, dat de Europa Cup in totaal zestien keer veroverde, speelt tegen de verliezer om de derde plek.