Ajax-fans steken vuurwerk af bij hotel Tottenham Hotspur in Amsterdam – Hartvannederland.nl

Ajax-fans steken vuurwerk af bij hotel Tottenham Hotspur in Amsterdam - Hartvannederland.nl
Ajax-fans slaan toe en houden spelers Tottenham wakker: Welcome to Amsterdam
De fanatieke Ajaxfans van de F-side claimen dat ze in de nacht van dinsdag op woensdag vuurwerk hebben afgestoken bij het hotel in Amsterdam waar Tottenham Hotspur verblijft.

De F-side heeft op Twitter een filmpje gezet waarop vuurwerk is te zien en te horen. ‘Tottenham welcome to Amsterdam’ luidt de tekst bij de tweet.

MATCHDAY!!!Tottenham welcome to Amsterdam ❌❌❌#ajax #fside #amsterdam #fside76 #fsideisnietmakkelijk pic.twitter.com/QIrezim8y8

De supportersgroepering van Ajax ontvouwt de plannen dinsdag in een bericht op de Facebookpagina. De beslissende wedstrijd voor de finale in Madrid gaan we in style inluiden met de grootste entrada van Ajax ooit! Na de entrada direct naar binnen als je een kaart hebt en laat je vuurwerk dit keer lekker thuis, daar zorgen de spelers wel voor op het veld.

Eerder staken Ajaxfans ook al vuurwerk af bij de hotels van Real Madrid en Juventus toen die clubs in Amsterdam waren voor hun wedstrijden tegen Ajax in de Champions League.

Ajax staat op de drempel van de eerste Champions League-finale sinds 1996 en dat houdt uiteraard ook de trouwe aanhang bezig. De F-side heeft grootste plannen voorafgaand aan de tweede confrontatie met Tottenham Hotspur van woensdagavond en wil met 'de grootste entrada van Ajax ooit' bij de Johan Cruijff ArenA alvast voor een goede sfeer zorgen.

Ajax won vorige week met 1-0 bij Tottenham Hotspur. De beslissende wedstrijd om een plaats in de finale begint woensdag om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

De sfeeractie van de F-side begint woensdagavond om 19.00 uur. We willen dat iedereen alle ruimte krijgt om het mee te kunnen maken. Gewoon meedoen en zorgen voor een onvergetelijke sfeer. We praten nota bene over de halve finale Champions League. Iedereen komen, kaart, geen kaart. Oud en jong. Dit wordt een gekkenhuis.

Video: De spelers van Tottenham zijn vannacht flink wakker geschud door Vuurwerk bij het VD Valk Hotel! 08-05-2019!.#ajatot #AjaxAmsterdam #ajax #ultras #ChampionsLeague #football pic.twitter.com/HSbPLVvL0N

Na Real Madrid en Juventus zijn ook de supporters van Tottenham Hotspur te grazen genomen door de fans van Ajax. Voor de ingang van het Van der Valk hotel, waar ze verblijven, is er in de nacht van dinsdag op woensdag vuurwerk afgestoken door de harde kern. De F-Side verwelkomt Tottenham met de tekst: Matchday! Tottenham, welcome to Amsterdam.

Ajax speelt woensdagavond in eigen huis de tweede wedstrijd tegen Tottenham en verdedigt een 0-1 voorsprong.