Politie Amsterdam geeft schutter fatale schietpartij kans om zichzelf te melden – Hartvannederland.nl

AMSTERDAM – De politie weet wie vermoedelijk de trekker overhaalde bij de fatale schietpartij in een parkeergarage aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Wanneer de verdachte zich niet binnen een dag meldt, zal de politie in overleg met het Openbaar Ministerie zijn identiteit bekendmaken.

Bij de schietpartij in de parkeergarage kwam een 25-jarige man om het leven. Drie mannen van 24, 21 en 20 jaar oud uit Amsterdam en een 22-jarige vrouw uit Diemen werden al snel aangehouden na aanwijzingen van getuigen. Zij zitten nog vast. Onder die verdachten bevond zich echter niet de schutter.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Politie Amsterdam waarschuwt schutter: meld je, of we maken je identiteit bekend

Ondanks meerdere invallen op verschillende plekken werd de vermoedelijke schutter nog niet aangetroffen.

De politie in Amsterdam zegt te weten wie de vermoedelijke dader van een dodelijke schietpartij van afgelopen weekend is. Als hij zich niet binnen 24 uur meldt, maakt de politie zijn identiteit bekend.

Bij de schietpartij in een parkeergarage aan de Amstelstraat kwam een man uit Almere om het leven. Op aanwijzingen van getuigen hield de politie kort daarna vier mensen aan: drie mannen van 24, 21 en 20 jaar oud uit Amsterdam en een 22-jarige vrouw uit Diemen. Zij zitten nog vast, maar hebben niet zelf geschoten.

De politie is er inmiddels in geslaagd te achterhalen wie wel de vermoedelijke schutter is. Op verschillende locaties zijn invallen gedaan, maar hij is nog niet aangehouden. Als hij zich niet voor morgenmiddag meldt, maakt de politie zijn identiteit bekend.