Politie Amsterdam deelt foto van verdachte fatale schietpartij in parkeergarage – RTL Nieuws

De politie heeft de naam en foto verspreid van de man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij in een parkeergarage in het centrum van Amsterdam. Daarbij kwam afgelopen zaterdag een 25-jarige man uit Almere om het leven. De politie zoekt de 20-jarige Amsterdammer Erxinio Luntungan.

“Wij willen dringend spreken met mensen die mogelijk weten waar hij verblijft en met mensen die hem mogelijk hebben gezien”, zegt een politiewoordvoerster. “Mocht je hem zien, benader hem absoluut niet zelf, maar bel 112.”

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden. Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Vermoedelijke dader schietpartij The Bank is Erxinio Luntungan

Aanleiding voor het geweld was volgens Het Parool een ruzie om een parkeerkaart. Na de schietpartij zou Luntungan zijn kleding hebben verbrand. Ook daar zou het onderzoeksteam graag meer te weten over willen komen.

De politie had Luntungan gistermiddag gewaarschuwd om zich binnen 24 uur te melden. Anders zou zijn identiteit bekendgemaakt worden.

Kort na de schietpartij werden al vier verdachten opgepakt. Een 21-jarige man uit Amsterdam zit nog vast, de drie anderen zijn inmiddels heengezonden.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.