Amsterdam is niet de beste plek voor het songfestival – AD.nl

\Amsterdam is niet de beste plek voor het songfestival\ - AD.nl
Toerismeclub NBTC: Songfestival niet in Amsterdam
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

"Op die manier laten we wereldwijd zien dat we meer te bieden hebben dan de traditionele plekken alleen,” zegt Vranken in dagblad Parool.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden. Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Amsterdam liet direct nadat Duncan Laurence won weten het songfestival wel te willen organiseren. Dat is tegen het zere been van de NBTC. "Wat voor boodschap geef je bewoners dan: je haalt de I love amsterdam-letters weg en je haalt het Songfestival binnen?”

Overigens lijken veel Nederlanders voorstander te zijn van een songfestival in Ahoy. Op een onofficiële Facebookpagina waar mensen konden aangeven geïnteresseerd te zijn in een bezoek aan het evenement in Rotterdam, reageerden al 67.000 mensen. 5500 Mensen stellen dat ze zouden gaan, 59.000 mensen zijn geïnteresseerd.