00:43 Prins Harry arriveert voor kort bezoek in Amsterdam – NU.nl

De Britse prins Harry is dinsdag in Amsterdam aangekomen voor een kort bezoek aan Nederland. De hertog van Sussex is in de hoofdstad om een nieuw project voor de reisbranche te lanceren. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat de prins ons land aandoet.

Prins Harry is dinsdag voor een kort bezoek in Amsterdam. De hertog van Sussex arriveerde om 09.15 uur bij de ADAM Toren in de hoofdstad om een nieuw project te lanceren.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Harry werkt volgens Buckingham Palace al ruim twee jaar aan het initiatief dat toeristische bestemmingen beter moet beschermen. De prins geeft tijdens een bijeenkomst later op de ochtend in een speech meer tekst en uitleg over het project. Het initiatief is onder meer tot stand gekomen door een samenwerking tussen Booking.com, SkyScanner, CTrip, TripAdvisor en Visa.

Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat Harry ons land aandoet. Begin mei vloog de prins als kersverse vader naar Den Haag voor de lancering van de Invictus Games, die volgend jaar plaatsvinden in de hofstad. Zoontje Archie was toen pas drie dagen oud.