Ariana Grande scheurt in fietstaxi door straten van Amsterdam – RTL Nieuws

Ariana Grande heeft zich in de nachtelijke uurtjes kostelijk vermaakt in Amsterdam. Op een van haar Instagram Stories is te zien hoe zij in een fietstaxi door de hoofdstad scheurt.

De zwart-witte videobeelden laten Amsterdamse straten en grachten zien, gefilmd vanuit de passagiersstoel van een fietstaxi. Het nachtelijke ritje levert een hoop lol op, te horen aan het gelach op de video. “Hahahaha”, schrijft de zangeres ook bij het filmpje.

Grande is in Amsterdam voor twee optredens, op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus in de Ziggo Dome. Woensdagavond werd ze al gespot bij een optreden van Jaden Smith in Paradiso.

Ariana Grande staat vrijdag en zaterdag op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome, en daar komt heel wat bij kijken. De wereldster heeft namelijk een behoorlijke eisenlijst met een aantal bizarre wensen.

Gedragen worden als een babyZo wil Ariana naar verluidt graag worden gedragen van de kleedkamer naar het podium, als een baby. Zo vertelt Telegraaf-verslaggever Jan Uriot in bovenstaande video. Want dan is de kans klein dat ze valt. Ook voor de fotos heeft ze een aantal wensen, zo wil Ariana graag gefotografeerd worden van de linkerkant, haar beste kant.

Perfecte selfiesOok de fans moeten eraan geloven, want je kunt niet zomaar een foto met de zangeres maken. Mocht je de kans krijgen op een selfie met Grande, dan wil ze deze graag controleren. Is deze niet goed, dan moet het kiekje worden gewist en komt er een herkansing…

Gids.tv is een uitgave van Tvgids.tv B.V. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten. De programmagegevens van de tv-gids kopen wij in via Persgroep met licenties van o.a. NPO, RTL en SBS. Naast Gids.tv geven wij ook de volgende sites en apps uit: Tvgids.tv, Hebikietsgemist.nl, Herhaling.nl, Actueel.tv, Tvgids.mobi, Uitzending Gemist + app.