Vrouw neergestoken door bewoner in verzorgingstehuis Amsterdam-West – Crimesite

Vrouw neergestoken door bewoner in verzorgingstehuis Amsterdam-West - Crimesite
Medewerkster verzorgingshuis neergestoken door bewoner | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De vrouw raakte ernstig gewond, maar is buiten levensgevaar. De bewoner die haar neerstak, is aangehouden.

De vrouw werd in het woonzorgcentrum neergestoken door een mannelijke bewoner, zo meldt AT5. De vrouw zou werkzaam zijn in de keuken van het verzorgingshuis. Zij heeft meerdere steekwonden. Gezien de ernst van de verwondingen is er een traumahelikopter ingezet. De vrouw is buiten levensgevaar, zo heeft de politie inmiddels bekendgemaakt.

Anne van der Schoot 8 september 2019 om 16:18 Een medewerksters van een verzorghuis raakte ernstig gewond, meldde de politie. Foto Lex van Lieshout/ANP Xtra Een 51-jarige medewerkster van een zorginstelling in Amsterdam is zondag ernstig gewond geraakt. De vrouw werd rond het middaguur neergestoken door een 76-jarige bewoner van het verzorgingshuis aan de Postjesweg in het westen van de hoofdstad, zo maakte de politie bekend.

MH17-kroongetuige Vladimir Tsemach is aangekomen in Rusland als onderdeel van een gevangenenruil tussen Rusland en Oekraïne. Hij werd donderdag door de Oekraïense rechtbank vrijgelaten, nadat hij…

De vrouw is inmiddels buiten levensgevaar, vertelt een woordvoerder van de politie maar het zag er in eerste instantie zeer ernstig uit. Wat er precies voorafging aan de steekpartij kon de woordvoerder nog niet zeggen. De man die de vrouw neerstak, is aangehouden. Ook hij raakte gewond, omdat iemand het slachtoffer te hulp schoot, maar de man kon na behandeling in het ziekenhuis overgebracht worden naar een cellencomplex, meldt ANP.

Volgens Ronald Schmidt, bestuurder van de zorginstelling, is de medewerkster in een vol restaurant van het verzorgingshuis neergestoken. Mensen schrokken van het gegil en er ontstond een enorme consternatie. Iedereen is enorm aangedaan. Het is afschuwelijk, het ergste wat je kunt verzinnen, zei Schmidt tegen Het Parool. Volgens Schmidt werkte de medewerkster in het restaurant.

Leeslijst Artikel delen Mail de redactie viewBox=”0 0 13 15″ style=”enable-background:new 0 0 13 15;” > Onderwerpen Opmerkingen? Mail ons Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. U kunt ons ook anoniem een tip geven.

Fractievoorzitter van D66 Rob Jetten wil het bouwen van woningen vrijstellen van stikstofregels. Hij stelt deze ingrijpende maatregel voor zodat bouwprojecten niet stilvallen door de…