Koffiezaak in Amsterdam beschoten, twee mensen gearresteerd – Hartvannederland.nl

Koffiezaak in Amsterdam beschoten, twee mensen gearresteerd - Hartvannederland.nl
Koffiebar Amsterdam onder vuur, twee verdachten vast
#Coffeebar Mok onder vuur genomen. Pol heeft met getrokken vuurwapen twee verd aangeh. Het #schietincident vond vannacht om 02:00 uur plaats aan het Gedempt Hamerkanaal in #Amsterdam noord. Meerdere kogelinslagen in ramen en auto Opel Corsa in beslag genomen. @Politie_Adam.

In Amsterdam-Noord zijn afgelopen nacht schoten gelost op een koffiebar. Korte tijd later hield de politie in de buurt twee verdachten aan. Hun rol in de beschieting wordt onderzocht.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Buurtbewoners hoorden rond 02.00 uur vannacht meerdere knallen, meldt AT5. Niemand is bij het incident gewond geraakt.

Renze Bergsma en Marianne van der Sloot vinden dat ze niet verder kunnen nu hun eigen partij zich heeft afgekeerd van het coalitieprogramma.

AMSTERDAM – De politie heeft twee mensen aangehouden in verband met de beschieting van een koffiebar in Amsterdam in de nacht van vrijdag op zaterdag. Rond 02.00 uur werd een koffietent aan het Gedempt Hamerkanaal in Amsterdam-Noord onder vuur genomen. De politie bevestigt dat na een bericht op AT5.

Kort na de melding kwamen agenten ter plaatse. Zij konden snel twee mensen aanhouden. De politie doet nog onderzoek naar hun aandeel.

Hoeveel kogels precies zijn afgevuurd op de koffiebar is niet bekend, maar het gaat om meerdere kogelinslagen, meldt de politie.