Dodelijke steekpartij in woning Amsterdam-Noord | Binnenland – Telegraaf.nl

Dodelijke steekpartij in woning Amsterdam-Noord | Binnenland - Telegraaf.nl
Vrouw overleden na steekincident op Waterlandplein, man aangehouden
AMSTERDAM – Bij een steekpartij in een woning aan het Waterlandplein in Amsterdam-Noord is donderdagochtend één persoon omgekomen. Het vrouwelijke slachtoffer overleed volgens de politie aan haar ernstige verwondingen.

Agenten wisten een aantal kilometers verderop een mannelijke verdachte aan te houden. Hij werd op de Insulindeweg in Amsterdam-Oost ingerekend. De politie houdt er rekening mee dat de toedracht in relationele sfeer ligt.

Op beide locaties in de stad doet de recherche uitgebreid onderzoek. Over de identiteit van de betrokkenen is nog niets bekend.

De recherche houdt rekening met de mogelijkheid dat de toedracht in de relationele sfeer ligt. In verband met privacy van alle betrokkenen wil de politie op dit moment niet meer informatie naar buiten brengen.

Mijn NU.nl Net binnen Algemeen Economie Sport Tech Cultuur en Media Achterklap Shop Voorpagina Net binnen Populair Meer Minder Mijn NU.nl Binnenland Buitenland Politiek Klimaat Achtergronden Podcast Video Voorpagina Net binnen Meest gelezen Binnenland Buitenland Algemeen Politiek Klimaat Achtergronden Video Podcast Weer Economie Geld Werk Ondernemen Brexit Auto Beurs Aandelen Vacatures Verkeer Sport Voetbal Champions League Formule 1 GP-spel Schaatsen Voetbal scores Tech Games Reviews Achtergrond Cultuur en Media Films en series Muziek Boek en cultuur Media Achterklap TV gids Overig Dieren Eten en drinken Festival Gezondheid NUcheckt Opmerkelijk Tickets Uit Wetenschap Wonen Regio Alphen a/d Rijn Amsterdam Breda Den Haag Eindhoven Groningen Haarlem Leiden Midden-Zeeland Rotterdam Utrecht West-Brabant Adverteren NUfolder Shop Vacature Hallo! Je browser is verouderd. Daarom werken bepaalde elementen van NU.nl mogelijk niet goed. Upgrade je browser via Instellingen. NU.nl heeft je steun nodig Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

Donderdagmorgen is er rond 09.00 iemand dodelijk verwond door een steekpartij in Amsterdam. Volgens de politie is er een vrouw overleden in een woning op het Waterlandplein Amsterdam-Noord.

0 Een vrouw is donderdagochtend overleden bij een steekincident op het Waterlandplein in Amsterdam. Op de Insulindeweg, enkele kilometers verderop, heeft de politie een man aangehouden.

Dodelijke steekpartij in Amsterdamse woning added by – on 5 december 2019View all posts by – →

Het incident vond rond 9.00 uur plaats in een woning aan het plein. De vrouw was dusdanig gewond geraakt dat zij aan haar verwondingen overleed.

De politie doet onderzoek in de woning en op de locatie van de aanhouding. De toedracht van het steekincident ligt mogelijk in de relationele sfeer.