Nieuwe Cafetaria Family opent binnenkort deuren in Apeldoorn

Nieuwe Cafetaria Family opent binnenkort deuren in Apeldoorn
Stanly de Mheen sluit; Zuidbroek verwelkomt Family
Cafetaria Family Apeldoorn op zondag 19 november 2017

Neem al vast een kijkje in onze zaak via deze fantastische video ????????Family‘ naast de net uitgebreide Coop te zitten.

Een impressie van Family Apeldoorn:

Berichten van Redactie Meer lezen over ondernemen Fitnesstrail park Zuidbroek een feit Zuidbroek en Zevenhuizen pakken gezamenlijk de boef ‘De Vliegenier’ ontmoetingsschool in Zuidbroek REACTIESApeldoorn DirectInloggenBloggersFoto’s bestellenAdverterenOver Apeldoorn DirectArchiefHuisregelsPrivacyThema’sVoorpaginaCultuurOndernemenPolitiekStadVolg onsOnze nieuwsbriefElke maandag ons nieuws in de mail?Woensdag 29 november 2017 reacties

Van der Gronden zal met zijn team de klanten bedienen, maar het pand is van Reinard van Baak. Hij is geen onbekende in het wereldje, hij is eigenaar van onder meer Snackpoint, snackbar ’t Trefpunt, en BurgerMe. ,,In Zuidbroek heeft lange tijd niks gezeten en daarom starten we hier een Family. Een concept dat al veel in het westen van het land zit, maar hier nog niet. We hebben er bewust voor gekozen om dus niet ‘alleen’ een snackbar te creëren, maar dus iets wat veel meer aanbiedt. Dit heeft echt een functie voor de wijk, het moet een soort tweede ontmoetingspunt worden.” Daarbij is hij overigens niet bang om Brasserie het Kristal in de weg te gaan zitten. ,,Nee hoor, wij hebben een hele andere functie dan zij”, legt hij uit.
Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie “Nieuw in Apeldoorn” publiceren.© Copyright 2017 Persgroep Nederland.

Apeldoorn at Twitter: