Wil jij op het grote podium van 3FM Serious Request optreden?

Wil jij op het grote podium van 3FM Serious Request optreden?
Wil jij op het grote podium van 3FM Serious Request optreden?
Podium te huur! Tijdens 3FM Serious Request kun je dit jaar dagelijks tussen14:00 tot 16:00 uur een plekje op het enige echte grote pleinpodium huren. Dus… Kan jouw hond een mooi kunstje? Heb je een goeie mop? Wil je graag een gedicht voordragen? Of wil je met jouw band een nummertje laten horen? Alles mag en alles kan!

bellen-roundberichtchat-roundconversationfacebook-roundfacebookflickriconinstagramLink icon liveblogloginmail-roundnpo-3fmAfspelen play quotesearchspeakerspotify-round studiomessagesDuim omlaag Duim omhoog twitter-roundtwittervideowebsite-roundWhatsapp logo whatsapp NPO 3 NPO FunX Channels 101TV NPO3 Filmblog NPO3 Nieuws NPO Selected KX Radio 3FM Alternative 3voor12 On Stage 3FM Tussenuur Mega Top 50   FunX XChart Spuiten & Slikken 101 Barz 3Lab NOS op 3 3 op Reis Powned Beam School TV TV

Zaterdag 2 december 2017 – 18:57 uur

NPO Radio 1 NPO Radio 2 NPO 3FM NPO Radio 4 NPO Radio 5 NPO FunX NPO.nl

Hoeveel denken jullie ermee op te halen?,,Dat is een lastige vraag. We hopen richting de 10.000 euro te gaan, maar daar durf ik echt nog geen garantie op te geven. Het gaat om er vooral om dat het voor de cliënten een leuke avond wordt, ze zijn nu al zenuwachtig, en dat de kerk vol zit met publiek. Naast deze Talentenshow is de Zorggroep Apeldoorn bezig met het veilen van schilderijen en een collega is Sinterklaasgedichten aan het verkopen, dus al met al komt er nog wel wat geld bij. Uiteindelijk willen we dit dan bij het glazen huis op het Marktplein gaan aanbieden.”Het programma begint op maandag 11 december om 19.00 uur en is rond 22.00 uur afgelopen. Kaarten voor de Talentenshow kosten 15 euro en zijn te koop via orpheus.nl.

Je bericht Je telefoonnummer Je naam Je e-mailadres Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangenVertel, wat gaan jullie precies doen voor 3FM Serious Request?,,Samen met de Zorggroep Apeldoorn en de Klup houden wij op 11 december een Talentenshow. Een heel gemixt programma. Zo hebben ze bij de Heemhof bijvoorbeeld een playbackshow gehouden de winnaar hiervan mag op 11 december optreden. Er zullen volksdansen vertoond worden door de Zorggroep Apeldoorn en de Klup en van de Klup treedt er zelfs een heuse breakdancegroep op. Verder is er het Korsakovkoor, de ceremoniële dans Haka wordt vertoond en verschillende mensen met onder meer de ziekte van Huntington treden op. Zij zijn al druk aan het repeteren met de muziektherapeut.”Berichten van Redactie Meer lezen over ondernemen Serious People: dag en nacht bijbellezen Serious People: Heel Apeldoorn in beweging Serious People: ’t Cafeetje van Marja draait door REACTIESApeldoorn DirectInloggenBloggersFoto’s bestellenAdverterenOver Apeldoorn DirectArchiefHuisregelsPrivacyThema’sVoorpaginaCultuurOndernemenPolitiekStadVolg onsOnze nieuwsbriefElke maandag ons nieuws in de mail?

Apeldoorn at Twitter: