Apeldoornse verenigingen zamelen bijna miljoen blikjes en flesjes in

Apeldoornse verenigingen zamelen bijna miljoen blikjes en flesjes in
Apeldoornse verenigingen zamelen bijna miljoen blikjes en flesjes in
Zaterdag 27 januari 2018 reacties

Grote winnaar was Geloofsgemeenschap De Drie Ranken met 64.991 ingezamelde blikjes en flesjes. Naast De Drie Ranken, vielen ook Sv Groen-Wit ‘62 en Zwemvereniging Aquapoldro in de prijzen. Daarbij werd een aantal verenigingen in het zonnetje gezet voor hun bijzondere prestaties. Zo maakte Muziektheater Tabula Rasa een filmpje over zwerfafval en zorgt de Stichting Vrienden van Park Zuidbroek ervoor dat het park er schoon bij ligt. Ook Christelijk Gereformeerde Andreaskerk, Brassband Apeldoorn en Paardrijvereniging De Hunneruiters kregen een prijs voor hun intensieve schoonmaakacties als relatief kleine verenigingen.

Berichten van Redactie Meer lezen over stad The Charm The Fury met support acts The Royal en The Apologist Een foto als inspiratie, de gang Storm velt in totaal 300 bomen REACTIESApeldoorn DirectInloggenBloggersFoto’s bestellenAdverterenOver Apeldoorn DirectArchiefHuisregelsPrivacyThema’sVoorpaginaCultuurOndernemenPolitiekStadVolg onsOnze nieuwsbrief Elke maandag ons nieuws in de mail?

De GO€DBEZIG-actie maakt onderdeel uit van de campagne Heel Apeldoorn is Rein. Meer informatie is te vinden via de website  www.apeldoorn.nl/rein.

Bijna miljoen blikjes en flesjes ingeleverd met GO€DBEZIG-actie


Apeldoorn at Twitter: