Internetoplichter opgepakt dankzij postbezorger

5 vragen over veilig internetten en cybercrime Likeability of 4Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Deze man beweerde dat hij de bewoner was van het adres en wilde het pakket in ontvangst nemen. Zo gezegd zo gedaan, de man nam het pakket over van de bezorger en vertrok daarna direct. Dit meldt Omroep Brabant.

„Ik hoopte eigenlijk dat Thierry Baudet eindelijk eens inhoudelijk zou reageren. Hij is nooit bij de onderwijsdebatten aanwezig maar heeft er wel altijd een grote smoel over. En in plaats van een inhoudelijke reactie, krijg ik een sneer over mijn kledingstijl.” vertelt Kwint die zichzelf niet herkent in de kritiek. „Als ik er volgens hem uitzie als een lid van een jeugdbende dan zou hij toch eens wat beter om zich heen moeten kijken. Volgens mij ben ik veel te oud voor een jeugdbende.”

Thierry Baudet schrikt van 'bizarre schoolopdracht' Likeability of 4Het doel van het initiatief van de SP en GroenLinks is meer inzicht krijgen in waar het geld voor onderwijs exact naar toe gaat en waar dit verspild wordt. Ze roepen docenten op om hierover een enquete in te vullen. De aanleiding hiervan is een aanstaande bezuiniging van 183 miljoen. Dit bedrag mag volgens de kamerleden niet ten koste gaan van de leraren.

Clyde van Putten, de leider van de grootste coalitiepartij van Sint-Eustatius de PLP, heeft tegenover media gezegd de beslissing van Nederland „niet te zullen accepteren”.


Apeldoorn at Twitter: