Politie Apeldoorn zoekt vuurwapengevaarlijke overvaller

APELDOORN – Vrijdagavond omstreeks 19:30 uur werd het filiaal van de Dekamarkt aan de Imkersplaats in Apeldoorn overvallen door een nog onbekende man. Tijdens de overval heeft de verdachte een medewerker bedreigt met een vuurwapen en daarbij was nog niet bekend of de verdachte iets mee had nemen en hoeveel dat was. De verdachte is na de overval gevlucht richting de Gruttersdreef. De verdachte is op dit moment nog spoorloos en er worden flyers ingezet om de verdachte te achterhalen.Beschrijving  van de verdachte: een man tussen de 25 en 30 jaar, huidskleur onbekend, zwarte broek, wit masker en een vuurwapen. Verdere beschrijving is niet bekend. Omdat de verdachte een wit masker droeg riep dit herinneringen op aan eerdere overvallen waarbij de verdachten ook witte maskers droegen, maar omdat het onderzoek net is begonnen is dit nog te vroeg om er over te speculeren. Mocht u meer weten of de verdachte kennen? Neem dan contact op met de politie via: 0900-8844

APELDOORN – De DekaMarkt aan de Imkersplaats in Apeldoorn is vrijdag rond 19.30 uur overvallen door een man die een wit masker droeg. Hij bedreigde een caissière met een vuurwapen of iets wat daar op leek en eiste geld van haar. Niemand raakte gewond.

De dader gingen er vervolgens met de buit te voet vandoor in de richting van de Gruttersdreef. 

Apeldoorn zoekt terrein voor Voorjaarskermis

De dader is een man tussen de 25 en 30 jaar. Hij droeg een zwarte broek. Zijn huidskleur is onbekend. 

De supermarkt in winkelcentrum De Maat werd augustus vorig jaar ook al overvallen. De dader bedreigde toen caissières met een mes en wist zo geld buit te maken.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl


Apeldoorn at Twitter: