Voel je fit: bootcampcursus in buitenlucht voor beginnende sporters

Voel je fit: bootcampcursus in buitenlucht voor beginnende sporters
Voel je fit: bootcampcursus in buitenlucht voor beginnende sporters
Heb je al een tijdje niet gesport of staat het al langer op je to-do lijstje: nu wordt het toch echt een keer tijd. Apeldoorner Roy van Langen neemt je zes weken lang mee tijdens de bootcampcursus Voel je fit. Zodat je straks energiek de lente en zomer in gaat.

Het weer is langzamerhand weer geschikt om lekker buiten te sporten. Dat denkt Roy van Langen ook. Op 20 maart start hij de nieuwe zes-weekse cursus Voel je fit, een speciaal bootcamp-programma in de buitenlucht voor beginnende sporters of mensen die een tijd niet hebben gesport en een stok achter de deur nodig hebben.

Sporten in de buitenlucht is heerlijk: ik geniet van de frisse lucht en de omgeving. Dat gevoel wil ik graag overbrengen op anderen, aldus Roy van Langen, personal trainer en oprichter van Roy Bootcamp & Reizen.

Tijdens Voel je fit doe je met een groepje van maximaal acht deelnemers afwisselende oefeningen, die je conditie verbeteren en waarmee je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt”, aldus Roy. De cursus vindt plaats in Berg & Bos en het Mheenpark.

De cursus Voel je fit begint met een individuele fit-test, waarna iedereen zijn eigen doelen bepaalt. Er zijn per week twee trainingen van 45 minuten op het eigen niveau en één training die de deelnemer thuis doet. Je kunt daarbij kiezen uit drie trainingsmomenten per week en daarnaast zelf een training inplannen.

De cursus kost €187 p.p.. Eerst een gratis proefles volgen kan altijd, zie Roy’s gegevens hieronder:

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!


Apeldoorn at Twitter: