Motorrijder uit Harskamp (33) komt om het leven in Kootwijkerbroek

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

KOOTWIJKERBROEK – Een motorrijder van 33 uit Harskamp is dinsdagavond 7 augustus om het leven gekomen bij een ongeluk in Kootwijkerbroek.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Op De Spil ging de man rond 20:15 uur in een bocht onderuit. Politie, brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de kruising met de Puurveenseweg, waar de motorrijder uit de bocht vloog. De hulpdiensten waaronder politie, ambulance, brandweer en een traumahelikopter werden massaal gealarmeerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

De man is gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. De afdeling verkeersongevallenanalyse doet onderzoek. De kruising met de Puurveenseweg is afgesloten voor verkeer.

AberMedia Motorrijder uit Harskamp overleden bij ongeval 08-08-2018, 09:06 | Van de redactie HARSKAMP Bij een eenzijdig ongeval op de Spil in Kootwijkerbroek is dinsdagavond een 33-jarige motorrijder uit Harskamp om het leven gekomen. 

50+ Friesland 50+ Groningen 50+ Drenthe 50+ Flevoland 50+ Overijssel 50+ Gelderland 50+ Utrecht 50+ NoordHolland 50+ ZuidHolland 50+ NoordBrabant 50+ Limburg 50+ Zeeland


Apeldoorn at Twitter: