Auto vliegt in brand na crash tegen boom in Apeldoorn – Hartvannederland.nl

Auto vliegt in brand na crash tegen boom in Apeldoorn - Hartvannederland.nl
Auto botst tegen boom en vliegt in brand in Apeldoorn
Buurtbewoners schoten met vier brandblussers te hulp en de brandweer kwam ook in actie. De verwondingen van de automobilist vielen mee, meldt een fotocorrespondent. De automobilist is wel naar het ziekenhuis gebracht.

P2000 Opmerkelijk Provincies Landelijk Overijssel Dalfsen Deventer Hardenberg Ommen Raalte Steenwijk Zwolle Gelderland Arnhem Apeldoorn Barneveld Doetinchem Epe Harderwijk Nijmegen Nijkerk Zutphen Noord-Holland Assendelft Koog aan de Zaan Krommenie Purmerend Wormerveer Zaandam Zaandijk Contact Ambulance Apeldoorn  Ernstig ongeval Deventerstraat Apeldoorn, auto vat vlam 11 maart 2019 Mitchel Hovingh Op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge is een auto volledig total loss geraakt nadat hij in de brand vloog na een klap tegen een boom.

Omstanders die het zagen gebeuren schoten direct te hulp en begonnen met blussen. Voor het ongeval rukte brandweer, politie, ambulance en een traumahelikopter uit.

Het slachtoffer is vervoerd met de ambulance. De weg blijft voorlopig dicht voor onderzoek. Het busje is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Rond 08:15 uur een eenzijdige aanrijding op Deventerstraat. Brandweer, ambulance en politie zijn ingezet. Bestuurder is gewond en overgebracht naar het ziekenhuis. pic.twitter.com/RbN9bIpAuN