Steekpartij Apeldoorn: Buurman stond in een plas bloed voor de deur – Omroep Gelderland

Steekpartij Apeldoorn: \Buurman stond in een plas bloed voor de deur\ - Omroep Gelderland
Bewoner (27) betrapt inbreker en wordt neergestoken in Apeldoorn
De buurman, een 27-jarige Apeldoorner, blijkt op de hoek van de Archimedesstraat met de Edisonlaan te zijn neergestoken door een auto-inbreker. Hij is ernstig gewond en moet naar het ziekenhuis.

Ik heb 112 gebeld. Ik vond het wel wat lang duren, vervolgt Groenhuijsen. Ik dacht wel: wie belt er nou aan om 4.00 uur? Maar als er wat is, kunnen ze bij mij terecht.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Bewoner (27) betrapt inbreker en wordt neergestoken, dader ontkomt

Hij is niet geschrokken van de steekpartij. Ik heb het wel een beetje verwacht dat er iets zou gebeuren hier in de buurt. Het is anders dan toen ik hier kwam wonen. Toen woonden er hier alleen oudere mensen. Maar nu heb je jongelui, het wordt anders.

P2000 Opmerkelijk Provincies Landelijk Overijssel Dalfsen Deventer Hardenberg Ommen Raalte Steenwijk Zwolle Gelderland Arnhem Apeldoorn Barneveld Doetinchem Epe Harderwijk Nijmegen Nijkerk Zutphen Noord-Holland Assendelft Koog aan de Zaan Krommenie Purmerend Wormerveer Zaandam Zaandijk Contact Ambulance Apeldoorn  Bewoner (27) neergestoken na betrappen inbreker Apeldoorn 20 april 2019 Redactie Vanmorgen vroeg omstreeks 04:30 vond er tussen de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn een steekpartij plaats.

Hoe het met zijn buurman gaat, weet hij niet. Hij is naar het ziekenhuis. Ik hoop dat het super met hem gaat. Hij zit hier altijd ook gezellig wat te drinken met mooi weer.

De bewoner zag dat iemand probeerde in te breken de auto van zijn vriendin. Hij ging achter de persoon aan waarna hij 50 meter verderop werd neergestoken door de man. De man raakte ernstig gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is ondertussen nog steeds op zoek naar de dader en wil graag spreken met getuigen. De dader is volgens het signalement een man met een onverzorgd uiterlijk. Hij droeg een zwart bomberjack en daaronder een trui met capuchon.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.