Treinverkeer rond Apeldoorn hervat na aanrijding bij station – De Stentor

Treinverkeer rond Apeldoorn hervat na aanrijding bij station - De Stentor
Hele ochtend geen treinen tussen Amersfoort en Deventer na aanrijding
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

De aanrijding vond plaats op het treinstation in Apeldoorn. Tussen Apeldoorn en Zutphen reden eveneens geen treinen en ook op dat traject duurde het tot ongeveer 12.30 uur voordat de treinen weer reden.

P2000 Opmerkelijk Provincies Landelijk Overijssel Dalfsen Deventer Hardenberg Ommen Raalte Steenwijk Zwolle Gelderland Arnhem Apeldoorn Barneveld Doetinchem Epe Harderwijk Nijmegen Nijkerk Zutphen Noord-Holland Assendelft Koog aan de Zaan Krommenie Purmerend Wormerveer Zaandam Zaandijk Contact Ambulance Apeldoorn  Persoon overleden na aanrijding met trein Apeldoorn 17 mei 201917 mei 2019 Redactie Vrijdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden bij het station in Apeldoorn. Hulpdiensten Een trein kwam in botsing met een persoon. De hulpdiensten rukten groots uit, naast meerdere politiewagens, ambulances en brandweerwagens werden er ook twee traumahelikopters gealarmeerd. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.