Zoektocht met speurhonden naar vermiste Zoran (40) in Apeldoorn – De Stentor

Zoektocht met speurhonden naar vermiste Zoran (40) in Apeldoorn - De Stentor
Grote zoekactie Apeldoorn naar vermiste vader van vier
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

De vader van vier kinderen is sinds vorige week dinsdag spoorloos en zijn familie en vrienden maken zich grote zorgen. De 40-jarige Zoran woont in de wijk Apeldoorn Zuid. Volgens zijn familie is hij in verwarde toestand vertrokken zonder zijn telefoon en portemonnee mee te nemen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De Stichting Reddingshonden RHWW in Duiven is sinds zondagochtend met zestien medewerkers aan het zoeken in het park. De familie van de man heeft ons ingeschakeld omdat ieder spoor van hem ontbreekt, zegt Louise Smits van de stichting. 

Grootscheepse zoektocht met speurhonden naar vermiste Zoran (40) | Binnenland

Volgens haar is Zoran al een keer eerder vermist geweest. Hij is toen weggelopen en later teruggevonden in het park. Daarom zoeken we daar nu, omdat we geen andere aanknopingspunten hebben, aldus Smits.