Magazine ‘Uit in Arnhem’ zoeken financiele hulp

Magazine 'Uit in Arnhem' zoeken financiele hulp
Magazine ‘Uit in Arnhem’ zoeken financiele hulp
Wel opvallend is dat ruim een kwart van de bussen uitgevallen was in augustus 2015. Toen kwam 1.185 keer een bus niet opdagen. De uitval blijft wel binnen de afspraken tussen Breng en de provincie Gelderland. Bij de vervoerder mag maximaal 0,2 procent van dienstregelingsuren uitvallen per kwartaal. De provincie betaalt mee met de ritten, maar op het moment dat een bus niet rijdt zal de provincie niet meebetalen aan de uitgevallen ritten.

Exotische Indische nachtmarkt De Pasar Malam bestaat uit tientallen stands met zeer uiteenlopende, vaak typisch Aziatische producten en is te vinden in de Bush en in de overdekte gang bij de uitgang van de Ocean en richting de Safari. Hier kun je terecht voor de beste sambal in tientallen verschillende soorten, verse kroepoek of gedroogde tropische vruchten en noten. Maar natuurlijk zijn er ook prachtige Indische stoffen te vinden, handgemaakte lampen, houtsnijwerk en allerlei sieraden en kleding.

Een woordvoerder van de provincie stelt dat het openbaar vervoer in de stad steeds betrouwbaarder en aantrekkelijker wordt. Wel is er nog sprake van uitval en vertraging van bussen.

Steeds meer adverteerders kiezen voor online en minder voor traditionele media. Ook uitgever Marieke van Kessel merkt dat op in een reactie naar de Gelderlander “Dat kun je jammer vinden, maar is wel de realiteit. Hoezeer het ons ook aan het hart gaat, wij kunnen de papieren uitgave van Uit in Arnhem niet meer rond krijgen.” Zij begon tien jaar geleden de magazine omdat ze een overzichtelijke uitgaansaanbod van Arnhem misten. In de magazine is te lezen wat voor aanbod er is voor Schouwburg, concertgebouwen, bioscopen en theaters.

Arnhem at Twitter: