Hét moment van het jaar bij het Arnhems Nieuwscafé

Hét moment van het jaar bij het Arnhems Nieuwscafé
Hét moment van het jaar bij het Arnhems Nieuwscafé
onze Facebookpagina kun je laten weten dat je aanwezig bent.

Ahmed Marcouch, geboren in Marokko en fan van het Hollandse levenslied, een ogenschijnlijk net zo exotische combinatie als Jannes en poptempel Luxor Live. De verbindende factor is Arnhem. Emile Hartkamp, de Arnhemse liedjesschrijver en producent, nodigde Jannes, Marianne Weber, Frans Duijts en negen andere Nederlandstalige artiesten uit voor Hollands Glorie. Vele hits die deze avond langskomen zijn in Arnhem geschreven of geproduceerd.

Tijdens het Nieuwscafé wordt door vijf Arnhemse top-gasten teruggekeken op 2017. Te gast bij gespreksleider Bob Roelofs zijn Willem Bijleveld (directeur Openluchtmuseum), Joost de Wit (Vitesse), Alex van Hooff (Burgers’ Zoo), Gerald van der Bunt (directeur Gelredome) en burgemeester Ahmed Marcouch.Tijdens het Nieuwscafé wordt op deze momenten teruggekeken. Bovendien kunnen bezoekers van het Nieuwscafé stemmen op de drie finalisten van het ‘Moment van het Jaar’.

5 dagen geleden  Tijdens het Gelders sportgala op 14 december 2017 gaven gedeputeerde Jan Markink en sporter en ambassadeur Paul Toes het…7 dagen geleden  Op Kerstavond, zondag 24 december van 20.00 tot circa 22…

5 dagen geleden  Bewoners van Pleyade kunnen sinds kort gebruik maken van de 'huiskamer-Compaan'…17:06  De beroemde kok Jamie Oliver opent begin 2018 een pizzeria in Arnhem (Koningstraat) en in Tilburg.

Meld je aan door een mailtje te sturen aan de redactie: redactie@arnhem-direct.nl

Arnhem at Twitter: