Onervaren Coen Verheij lijsttrekker PVV Arnhem

Onervaren Coen Verheij lijsttrekker PVV Arnhem
Onervaren Coen Verheij lijsttrekker PVV Arnhem
Fietsen die na dertien weken niet zijn afgehaald worden eigendom van de gemeente en worden verkocht. “Op Arnhem.nl komt zo spoedig mogelijk een link naar het online registratiesysteem van AFAC, zodat u kunt zien of uw fiets in het depot van AFAC is”, aldus de gemeente.

Partijgenoot Marjolein Faber omschrijft Verheij als een ‘rasechte Arnhemmer’. Weblog Arnhem Direct weet te melden dat hij werkt bij een elektronicazaak in de stad. Een vroegere kennis omschrijft hem aan Ik hou van Arnhem als een ‘stille, introverte jongen’.

Nieuws3 weken ago Jamie Oliver opent pizzaria in Koningstraat

Het meenemen van zijn kinderen is niet alleen slecht voor de ontwikkeling van deze kinderen, vindt de rechter. Het zou ook tot gevolg hebben gehad dat hun moeder twee dagen lang in onzekerheid heeft geleefd over waar haar kinderen zich bevonden.

Ongebruikte, verwaarloosde en verkeerd geparkeerde fietsen, scooters en brommers worden vanaf 1 januari 2018 door AFAC-Arnhem verwijderd en naar het centrale depot gebracht. Eigenaren kunnen daar hun fiets op afspraak en tegen betaling van een onkostenvergoeding van 35 euro afhalen. De AFAC begint daarmee in het stationsgebied, maar zal in de loop van het jaar in heel de binnenstad actief zijn.

Arnhem at Twitter: