Alarmbellen bij nieuwe onderkoning Korenmarkt

Alarmbellen bij nieuwe onderkoning Korenmarkt
Alarmbellen bij nieuwe onderkoning Korenmarkt
Café Touché. ‘Ja, ik heb drugs van A naar B gebracht en daar ben ik voor opgepakt. Ik heb mijn straf uitgezeten. Dit geld komt uit een erfenis van mijn moeder. Jacqueline had het financieel moeilijk en wil echt iets goeds neerzetten op de Korenmarkt. Ik had het geld van de erfenis op de plank liggen; ik ken haar al sinds haar zestiende, dus heb ik haar het geld geleend. Ligt allemaal keurig vast op papier bij officiële instanties.’

De gemeente Arnhem weet het nog niet zo zeker, want ze wacht al lang op een nieuwe horecavergunning voor De Barron en Den Koopman. Er loopt een onderzoek naar haar.

Madame Touché in het Arnhemse uitgaansgebied. Afgelopen jaar kocht ze drie andere cafés: Eetcafé Touché, dat eerst Bij Oma heette, Den Koopman en De Barron. 

ARNHEM – Zijn cafés op de Korenmarkt in Arnhem gekocht met drugsgeld? Dat is een vraag waar de gemeente Arnhem heel graag een antwoord op wil.

Bekijk de reportage (tekst gaat verder onder de video)


Arnhem at Twitter: