Hof Arnhem houdt arrest aan in Bol vs. Generali

Overname Generali door ASR Het aanhouden van het arrest komt op de dag dat ASR bekend maakt de activiteiten van Generali Nederland definitief over te nemen nu de toestemming van de diverse toezichthouders er is.  Volgens een woordvoerder van ASR verandert de overname van Generali vooralsnog niets aan de positie van ASR in het conflict van Generali met Bol. “Generali Nederland is tot de juridische fusie de procespartij in deze procedure, ook nu de Generali Nederland-aandelen in handen zijn van ASR. In dat opzicht verandert er nu niets en blijft de behandeling zoals hij was.”

Medisch Tuchtcollege In kort geding maakt de rechter eind 2013 korte metten met de beschuldiging van fraude. De rechtbank ziet geen bewijs en verordonneert Generali de uitkering te hervatten. De betrokken keuringsarts uit Dordrecht wordt later voor zijn handelswijze in dit dossier op de vingers getikt door het Medisch Tuchtcollege.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Opname in frauderegister De rechtbank is medio 2015 echter onvermurwbaar en oordeelt dat Generali dit maal terecht de uitkering heeft beëindigd en Bol heeft laten opnemen in het frauderegister. Bol moet van de rechter bovendien de bijna € 400.000 aan AOV-uitkeringen die Generali al heeft gedaan terugbetalen.


Arnhem at Twitter: