Meerdere gewonden bij geweld in Gemertstraat Arnhem

Menu‌‌Mijn nieuwsMijn leeslijstAbonneerMijn profielService en contactUitloggenVoorpaginaNieuwsSportWinterspelenEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opNieuws/Binnenland1651139BinnenlandOnduidelijkheid over verband tussen slachtoffers bij twee woningen

De politie laat over de gebeurtenissen niets los, anders dan dat er sprake zou zijn geweest van ‘serieuze incidenten’.

Rond hetzelfde tijdstip werden in de Gemertstraat in Arnhem, zo’n 200 meter verderop, drie nog onbekende personen met verwondingen aangetroffen in een woning. Het zou gaan om een woning waarin een schoonheidssalon is gevestigd. Wie de slachtoffers zijn en wat er is gebeurd, kan de politie nog niet duidelijk maken. Ook is nog onbekend of er een verband is met de vermeende overval in de Arnhemse wijk aan de zuidwestkant van de stad.

De politie bevestigt dat er bij de woning aan de Heeswijkstraat een gewonde man is afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de toedracht van het incident en de identiteit van het slachtoffer houdt de politie de lippen echter stijf op elkaar. Buurtbewoners vertellen aan De Telegraaf dat een mislukte woningoverval bij een ouder echtpaar de aanleiding van het geweld was.

De bewoner heeft zich dusdanig verweerd, dat hij een overvaller het ziekenhuis in heeft geslagen, aldus een buurman tegen De Telegraaf. De man werd geboeid afgevoerd en is naar het ziekenhuis vervoerd.


Arnhem at Twitter: