Arnhems café mogelijk op slot na inval om illegaal gokken op sportwedstrijden

Arnhems café mogelijk op slot na inval om illegaal gokken op sportwedstrijden
Arnhems café mogelijk op slot na inval om illegaal gokken op sportwedstrijden
Uit4 weken ago Kleuterbios Pathé: Elias de Kleine Reddingsboot

Hé Komaan De campagne is onderdeel van het landelijke programma Beter Benutten waarmee de overheid het aantal verkeersknelpunten wil verminderen. De campagne Hé Kom Aan richt zich op het beter bereikbaar maken van de stad in de spits. Meer informatie over dit programma en over alle acties is te vinden op www.he-komaan.nl. Het programma Beter Benutten is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in samenwerking met de Provincie en gemeenten en bedrijfsleven.

De politie is een onderzoek begonnen. De omgeving is ruim afgezet. De politie onderzoekt onder meer een waterspoor dat naar een vijver loopt.

Rode rozen en snoephartjes Maandag 12 tot en met zaterdag 17 februari zijn er dagelijks acties bij station Velperpoort en in de Steenstraat. Maandag en dinsdag is er van 8.00 tot 13.00 uur een koffietentje op het stationsplein. Woensdag worden er in het kader van Valentijnsdag op het stationsplein rode rozen en snoephartjes uitgedeeld. Donderdag en vrijdag wordt er van 12.30 tot 17.00 uur vers fruit uitgedeeld bij het station. Ook op zaterdag zijn er gratis koffie, thee en (lokale) lekkernijen. Neem uw kinderen mee, want er zijn extra activiteiten zoals een groot springkussen voor kinderen en een treintje dat rijdt tussen station Velperpoort en het Velperplein. Op alle dagen worden er flyers uitgedeeld met diverse kortingsacties bij ondernemers in de Steenstraat. Kijk vooral op www.he-komaan.nl voor alle acties en activiteiten.
De politie kreeg rond 14.30 uur een melding over een geweldsincident in een woning aan de Gemertstraat. Daar zijn drie gewonden aangetroffen. Even later werd in een woning verderop, aan de Heeswijkstraat, een gewonde man gevonden. Deze man is als verdachte aangehouden.

Arnhem at Twitter: