Hallo ‘ouderwetse’ Velperpoort!

Hallo \'ouderwetse\' Velperpoort!
Snel naar het centrum via Velperpoort
Het heeft een flinke opknapbeurt gekregen, het gebied rondom Velperpoort en de Steenstraat. Door de jaren heen heeft dit stukje stad overigens veel verschillende gezichten gehad. Ooit zag het er zo anders uit dat je het bijna niet herkent… Op deze foto uit 1935 van Velperpoort en de Steenstraat (genomen vanaf de Velperweg). 

Iedere dag plaatst indebuurt Arnhem een mooie, gekke, grappige of ontroerende foto uit Arnhem om te laten zien hoe vet de stad is. Dat kan ook jouw foto zijn! Dan maken we samen een mooie Arnhemse fotoserie. Alle foto’s kun je binnenkort op facebook terugkijken.

Maandag 12 tot en met zaterdag 17 februari zijn er dagelijks acties bij station Velperpoort en in de Steenstraat. Maandag en dinsdag is er van 8.00 tot 13.00 uur een koffietentje op het stationsplein. Woensdag worden er in het kader van Valentijnsdag op het stationsplein rode rozen en snoephartjes uitgedeeld. Donderdag en vrijdag wordt er van 12.30 tot 17.00 uur vers fruit uitgedeeld bij het station. Ook op zaterdag zijn er gratis koffie, thee en (lokale) lekkernijen. Neem uw kinderen mee, want er zijn extra activiteiten zoals een groot springkussen voor kinderen en een treintje dat rijdt tussen station Velperpoort en het Velperplein. Op alle dagen worden er flyers uitgedeeld met diverse kortingsacties bij ondernemers in de Steenstraat. Kijk vooral op www.he-komaan.nl voor alle acties en activiteiten.

Hoe krijg je jouw foto op de site? Je kunt de liggende foto (anders moeten we gaan knippen, zoomen, plakken…) mailen naar [email protected]. Je kunt ‘m ook doneren via Facebook. Of zet ‘m op Twitter of Instagram en gebruik dan #indebuurtarnhem. Wie weet doen we onze dagelijkse groet aan Arnhem dan met jouw foto!

‘Het kan geen toeval zijn, zojuist was Poetin hier voor een flesje wijn’. Met deze tekst op een krijtbord voor de zaak van wijnhandel Henri Bloem in Arnhem speelt Michel van Tooren in op de #HalbeWasErbij. Minister Halbe Zijlstra van Buitenlandse Zaken heeft met zijn leugen over zijn ontmoeting met Poetin gezorgd voor heel wat creativiteit op sociale media. Onder de hashtag #HalbeWasErbij circuleren er foto’s van historische gebeurtenissen, met het hoofd van de minister erin gefotoshopt.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!


Arnhem at Twitter: