Topvrouwen uit Arnhem en Nijmegen ontbijten bij provinciehuis

Topvrouwen uit Arnhem en Nijmegen ontbijten bij provinciehuis
Provincie steekt ruim 3,7 miljoen in regio Arnhem Nijmegen
ARNHEM – De provincie stelt ruim 3,7 miljoen euro beschikbaar voor projecten in de regio Nijmegen-Arnhem. Provinciale Staten gingen woensdag akkoord met dit voorstel van het provinciebestuur.

Eind januari spraken de gemeenten Nijmegen, Arnhem en de provincie al af om extra te investeren in de regio. De komende twee jaar wordt er ruim 23 miljoen extra geïnvesteerd. Ook bedrijven en onderwijsinstellingen leveren een financiële bijdrage.

Er komt onder meer geld voor verbetering van station Nijmegen-Heijendaal, de renovatie van concertgebouw De Vereeniging en herinrichting van de hoge Rijnkade in Arnhem.

De provincie stelt ruim 3,7 miljoen euro beschikbaar voor projecten in de regio Arnhem Nijmegen. Provinciale Staten gingen woensdag akkoord met dit voorstel van Gedeputeerde Staten.

ARNHEM – De provincie stelt ruim 3,7 miljoen euro beschikbaar voor projecten in de regio Arnhem Nijmegen. Provinciale Staten gingen woensdag akkoord met dit voorstel van Gedeputeerde Staten.

Eind januari spraken de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de provincie al af om extra te investeren in de regio. De komende twee jaar wordt er ruim 23 miljoen extra geïnvesteerd. Ook bedrijven en onderwijsinstellingen leveren een financiële bijdrage.

Er komt onder meer geld voor verbetering van station Nijmegen Heijendaal, de herinrichting van de hoge Rijnkade in Arnhem en renovatie van concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: omroep@gld.nl


Arnhem at Twitter: