Dode bij steekpartij bij flat in Arnhem

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

ARNHEM – Een nog onbekende man is woensdagavond doodgestoken in Arnhem. De politie heeft korte tijd later een verdachte aangehouden. De omgeving is afgezet en de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk wie de dode is en wat de aanleiding was voor het geweld.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen iets na 21:00 uur in grote getalen ter plaatse. Alle hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten, de man is ter plekke overleden. Het gebied rondom de flat aan de Kortlandplaats is ruim afgezet.

Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur bij een woning aan de Kortlandplaats, aan de zuidwestkant van de stad.

geweldarnhempolitieUpdated 22 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen12:51Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens ZomergastenGerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandTwee gewonden steekpartij Vlissingen03 aug.NieuwsVerdachte steekincident Tilburg aangehouden02 aug.BuitenlandRapper doodgestoken in Londen01 aug.BinnenlandMan zwaargewond bij steekincident Tilburg31 jul.BinnenlandGewonde bij steekpartij centrum Enschede27 jul.BinnenlandVrouw verdacht van moordpoging op meisje (11)Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Omgeving van plaats waar steekincident plaatsvond is afgezet voor politie-onderzoek. Het slachtoffer is een man. Onderzoek moet verder uitwijzen wat er precies is gebeurd.


Arnhem at Twitter: