Dode na steekpartij in Arnhem

Dode na steekpartij in Arnhem
Dode bij steekpartij bij flat in Arnhem, verdachte aangehouden
ARNHEM – Een nog onbekende man is woensdagavond doodgestoken in Arnhem. De politie heeft korte tijd later een verdachte aangehouden. De omgeving is afgezet en de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk wie de dode is en wat de aanleiding was voor het geweld.

Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur bij een woning aan de Kortlandplaats, aan de zuidwestkant van de stad.

Dode bij steekpartij in Arnhem

geweldarnhempolitieUpdated Gisteren, 22:32Gisteren, 21:49 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens ZomergastenGerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandTwee gewonden steekpartij Vlissingen03 aug.NieuwsVerdachte steekincident Tilburg aangehouden02 aug.BuitenlandRapper doodgestoken in Londen01 aug.BinnenlandMan zwaargewond bij steekincident Tilburg31 jul.BinnenlandGewonde bij steekpartij centrum Enschede27 jul.BinnenlandVrouw verdacht van moordpoging op meisje (11)Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Dode bij steekpartij in Arnhem-Zuid

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Of er iemand is aangehouden, is nog niet bekend.


Arnhem at Twitter: