Onderzoek dodelijke steekpartij Arnhem in volle gang

Onderzoek dodelijke steekpartij Arnhem in volle gang
Dode bij steekpartij bij flat in Arnhem, verdachte aangehouden
ARNHEM – Een nog onbekende man is woensdagavond doodgestoken in Arnhem. De politie heeft korte tijd later een verdachte aangehouden. De omgeving is afgezet en de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk wie de dode is en wat de aanleiding was voor het geweld.

Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur bij een woning aan de Kortlandplaats, aan de zuidwestkant van de stad.

geweldarnhempolitieUpdated Gisteren, 22:32Gisteren, 21:49 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?08 aug.Dit zijn de bizarre concurrenten van GlennisGerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandTwee gewonden steekpartij Vlissingen03 aug.NieuwsVerdachte steekincident Tilburg aangehouden02 aug.BuitenlandRapper doodgestoken in Londen01 aug.BinnenlandMan zwaargewond bij steekincident Tilburg31 jul.BinnenlandGewonde bij steekpartij centrum Enschede27 jul.BinnenlandVrouw verdacht van moordpoging op meisje (11)Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Kort na de steekpartij werd een verdachte aangehouden. Omdat hij gewond was, is hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

De omgeving van de flat is afgezet voor politieonderzoek. Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets bekend.


Arnhem at Twitter: