Eigenaar snackbar Arnhem verjaagt overvallers

Eigenaar snackbar Arnhem verjaagt overvallers
Politie waarschuwt voor voortvluchtige overvallers snackbar Arnhem
ARNHEM – De twee mannen die dinsdag snackbar 't Beumertje in Arnhem overvielen hebben geen geld meegenomen. Dat meldt de politie woensdag.

De snackbar in de wijk Geitenkamp werd rond middernacht overvallen. De eigenaar was bezig met het schoonmaken van zijn zaak toen twee gewapende mannen binnenkwamen. Een van hen eiste geld. De eigenaar heeft hem en de andere man kunnen wegjagen zonder geld af te geven.

De verdachte mannen zijn ongeveer 1,75 meter lang en donker gekleed. De politie riep via een burgernetactie op de verdachten niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

De mannen renden vanaf de Zaslaan in de richting van de Schaapmanlaan. Via een Burgernetmelding werd gevraagd uit te kijken naar de mannen. De politie riep op de verdachten niet zelf te benaderen, maar 112 te bellen. De twee droegen donkere kleding en hadden beiden hun gezicht bedenkt.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

ARNHEM – In de Arnhemse wijk Geitenkamp heeft dinsdag even voor middernacht een overval plaatsgevonden. De twee daders zijn nog voortvluchtig.