Sint Jansbeek Arnhem wint de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit

Sint Jansbeek Arnhem wint de Gelderse prijs voor ruimtelijke kwaliteit
Arnhemse Jansbeek en Nijmeegse pelgrimsroute vallen in de prijzen
ARNHEM – De Sint Jansbeek in Arnhem heeft de Gelderse Prijs voor Ruimtelijke Kwaliteit 2018 gewonnen. De Walk of Wisdom in Nijmegen veroverde donderdagavond de publieksprijs.

De Gelderse Prijs voor ruimtelijke kwaliteit wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan projecten die Gelderland mooier maken. Dit jaar stond het thema ‘landschap nieuwe stijl’ centraal. 

De Sint Jansbeek is daar volgens de jury een perfect voorbeeld van. De manier waarop de Sint Jansbeek het verleden verbindt aan de toekomst is uniek, aldus juryvoorzitter Jan Terlouw. De Sint Jansbeek is uitgewerkt met betrokkenheid van het waterschap, omwonenden en ondernemers.

Het publiek koos voor voor de Walk of Wisdom. Dat is een wandeltocht door de omgeving van Nijmegen. De tocht, waarbij telefoons en internet niet gebruikt mogen worden, wil mensen anders naar de wereld laten kijken.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.