Tilburgse aannemer (55) gewond na politieschot: man dreigde met mes na zakelijk conflict – De Gelderlander

Tilburgse aannemer (55) gewond na politieschot: \man dreigde met mes na zakelijk conflict\ - De Gelderlander
Politie schiet op man bij conflict in Arnhem
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Volgens een woordvoerder voelden de agenten zich meer dan bedreigd toen ze bij een conflict ter plaatste kwamen en probeerden ze te bemiddelen. Toen dat niet lukte, is er op een persoon geschoten. Je begint met woorden, dan alle andere middelen en pas als allerlaatste gebruik je je wapen.

De verwondingen zijn volgens de politie niet levensbedreigend. Waar het conflict over ging is niet bekend, ook is onduidelijk of er mensen zijn aangehouden. Het gebied rond de plek waar geschoten is, is afgezet. Dat is op een pad achter een rij woningen. 

conflictenarnhemgelderlandUpdated Gisteren, 19:39Gisteren, 19:36 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S06 apr.Massale knokpartij: mannen verpesten Ladies Day05 apr.Bewuste aanrijding op A4: Hij wil me dood hebben!06 apr.Politieagent krijgt ervan langs06 apr.Aso-scooterrijders zetten Amsterdam op steltenGerelateerde artikelen12:40BuitenlandHonderden vluchtelingen knokken met politie06 apr.BinnenlandPolitieagent krijgt ervan langs06 apr.BinnenlandHonden vastgebonden en achtergelaten in Doetinchem06 apr.BinnenlandGestolen auto blijkt 4 gestolen autos05 apr.BinnenlandAgent undercover als pizzabezorger arresteert tiener05 apr.BinnenlandHonderden automobilisten op de bon door controle vanuit touringcarDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.