Vermiste minderjarige meisjes uit Arnhem zijn weer terecht – De Gelderlander

Vermiste minderjarige meisjes uit Arnhem zijn weer terecht - De Gelderlander
Twee Arnhemse pubermeisjes al dagen vermist | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Arnhem – De twee pubermeisjes die zijn sinds afgelopen maandag vermist waren, zijn donderdagavond weer teruggevonden. Dat meldt de politie Arnhem-Zuid. Angelina en Naomi vertrokken toen vanuit de Arnhemse wijk Rijkerswoerd.

Naomi en Angelina werden maandagavond rond 20.00 uur voor het laatst gezien. Ze zijn toen samen lopend vertrokken.

Naderhand gaf de politie Arnhem-Zuid aan te zijn geschrokken van de reacties onder de Facebook-post: Wij schrikken van de felle en harde reacties op dit bericht. Zoals onze volgers weten delen wij vermissingen normaal gesproken veel sneller. Er zijn redenen dat dit hier niet gebeurd is, Facebook is zeker niet de plek om dit te bespreken. Wij vragen u niet te oordelen, deel het bericht en laten we er samen voor zorgen dat de meisjes snel thuis komen.

Dat meldt de politie Arnhem-Zuid op Facebook. Ze willen iedereen bedanken voor het delen van de foto’s, de reacties en de tips die ze hadden ontvangen. Dit heeft ze erg geholpen.

De politie sluit af: Er zijn een aantal reacties verwijderd gezien de discussie veel te fel werd.