20-jarige vrouw gewond door steekincident en mishandeling in Arnhem – De Gelderlander

20-jarige vrouw gewond door steekincident en mishandeling in Arnhem - De Gelderlander
Vrouw gewond bij steekpartij, andere vrouw aangehouden
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

De politie werd rond 22.30 uur gealarmeerd voor het steekincident in een flatgebouw aan het Gildemeesterplein, vlakbij winkelcentrum Presikhaaf. Meerdere agenten gingen ter plaatse en namen ook een politiehond mee. Ze troffen in de woning de gewonde bewoonster aan.

De politie kreeg de melding van de steekpartij binnen rond 00.00 uur en ging met meerdere autos ter plaatse waaronder een hondengeleider. Ook een ambulance kwam ter plaatse voor medische hulp

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een andere vrouw, een 25-jarige Arnhemse, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. De 20-jarige ligt nog in het ziekenhuis maar is volgens de politie aanspreekbaar. 

Het gaat vermoedelijk om een incident in de relationele sfeer. De aanleiding is nog niet duidelijk, meldt de politie.

ARNHEM – In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een steekincident op het Gildemeesterplein in Arnhem plaatsgevonden. Een vrouw raakte hierbij gewond.