Verkeer loopt vast bij Arnhem, ook bussen vertraagd door verkeersinfarct – Omroep Gelderland

Er stond onder meer een lange file op de A12 tussen Zevenaar en knooppunt Waterberg en op de A50 tussen Renkum en knooppunt Grijsoord. Tussen Apeldoorn en Epe vond rond 15.45 uur ook een kop-staartbotsing plaats, waardoor tijdelijk de linkerrijstrook werd afgesloten en er een flinke file ontstond.

Vervoerder Breng liet verder weten dat veel bussen met een vertraging van 20 tot 30 minuten reden vanwege de verkeersopstopping in Arnhem. Ook vielen ritten uit. De vervoerder sprak van een verkeersinfarct in Arnhem. Helaas staan veel bussen in de file en kunnen geen kant op.

De laatste loodjes: de Pleijroute gaat weer dicht – indebuurt Arnhem

De vertragingen hebben deels te maken met de werkzaamheden aan de Pleijroute. Deze drukke weg is sinds donderdagavond afgesloten van A12 tot het GelreDome. Het werk duurt nog tien dagen, tot met zondag 25 augustus. En zorgen, naar verwachtingen, de komende periode nog voor de nodige problemen.

Video: VIDEO | Opnieuw verkeerschaos verwacht rond Arnhem

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.