Veteranen krijgen veteranenvoetbal van Vitesse | Vitesse – De Gelderlander

Veteranen krijgen veteranenvoetbal van Vitesse | Vitesse - De Gelderlander
Respect: Linssen geeft shirt en aanvoerdersband aan Airborne-veteraan
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

This is simply amazing from Bryan Linssen 👏🏻👏🏻👏🏻 @MijnVitesse #Airborne75 #VITFOR pic.twitter.com/4JMShugoxF

Om vervolgens toch nog even terug te komen op die fluitende fans. Ik weet wel dat het mensen zijn die niet veel inhoud in hun hoofd hebben. Maar ik vind het wel jammer. Tegen Twente werd er veel gefloten, dat viel me vies tegen. Al moet ik zeggen vandaag staan ze er bij het vertrek van de bus wel weer en steunen ze ons negentig minuten. Dat vind ik dan wel weer mooi om te zien.

Mooie beelden na de Airborne-wedstrijd in het Gelredome na Vitesse – Fortuna Sittard (4-2). Bryan Linssen, de maker van twee doelpunten, geeft zijn shirt en aanvoerdersband aan een veteraan.

Het is 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond – en daar werd zaterdagavond uitgebreid bij stilgestaan. Vitesse knokte zich tegen Fortuna Sittard terug van een achterstand en pakte uiteindelijk de drie punten. “Je moet blijven vechten. Dat hebben die mannen ook voor ons gedaan”, zei Linssen na afloop tegen Omroep Gelderland.