Verwarde man legde nepbom op Arnhems terras – De Gelderlander

Verwarde man legde nepbom op Arnhems terras - De Gelderlander
TERUGLEZEN | Geen explosieven in verdacht pakketje Arnhem
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

ARNHEM – Bij Dudok op de Koningstraat in Arnhem, schuin tegenover het gemeentehuis, is een verdacht pakketje gevonden. De hulpdiensten zijn groots ter plaatse. Na onderzoek bleek dat het geen explosief betrof.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Verdacht pakketje gevonden in Arnhemse binnenstad: gemeentehuis ontruimd

Er is een verdacht pakketje gevonden op het terras van Dudok. In eerste instantie zijn alleen Dudok en de naastgelegen horecazaak ontruimd. Later zijn ook het tegenover gelegen gemeentehuis van Arnhem en de omliggende panden ontruimd. De parkeergelegenheid Q-park is niet toegankelijk, waardoor mensen hun geparkeerde auto niet kunnen ophalen.

Verdacht pakketje Arnhem bevat geen explosieven: mensen mogen cafés en stadhuis weer in

Er is een ruim gebied afgezet voor de veiligheid. De EOD is nu bezig om het verdachte pakketje te inspecteren. Daarvoor wordt een robot ingezet. #Arnhem #Koningstraat

“Pakket met batterij” De omgeving is inmiddels ruim afgezet. Politie en brandweer zijn aanwezig. Defensie gaat met een robot het pakket verkennen. Een getuige zegt tegenover De Gelderlander dat diegene een lithiumbatterij bij een pakketje zou hebben gezien. De politie neemt alle nodige maatregelen, zo laten zij weten.

De EOD (explosieven opruimingsdienst) is aanwezig en zij onderzoeken het pakket met een robot. Hieruit bleek dat het geen explosief betrof.

Update #Arnhem. We hebben de omgeving ruim afgezet. Ook het is gemeentehuis ontruimd. De ambulance en de brandweer zijn ook ter plaatse. De explosievenverkenners zijn onderweg.^AC — Politie Gelderland (@POL_Gelderland) November 14, 2019

Rond 15.30 uur is er een verdacht pakketje aangetroffen aan de #Koningstraat #Arnhem. We doen onderzoek en nemen de noodzakelijke maatregelen. Meer informatie volgt later. ^AC