Opzet niet uitgesloten bij fatale aanrijding Arnhemse fietser – De Gelderlander

Opzet niet uitgesloten bij fatale aanrijding Arnhemse fietser - De Gelderlander
Mogelijk opzet bij fatale aanrijding Arnhem, politie doet onderzoek
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

De Arnhemmer werd op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat geraakt door een champagne- of koperkleurige auto van het formaat SUV of stationwagen. De auto kwam achteruit aangereden en raakte de man. De bestuurder stopte even, maar reed daarna met gierende banden weg.

Na de botsing is die bestuurder van de auto even gestopt, maar is vrij snel daarna met gierende banden weggereden de Mahlerstraat in. Het slachtoffer lag toen al ernstig gewond op straat. Getuigen hebben het over een champagne- of koperkleurige auto, een groter model auto. Waarschijnlijk betrof het een stationwagen of een SUV, een ouder type. Een getuige gaf aan dat de auto een witte kentekenplaat had, met mogelijk de lettercombinatie ‘SN’ daarin, maar dat is niet 100% zeker. De bestuurder droeg waarschijnlijk een lichtgekleurde jas of trui en had vermoedelijk kort, donker haar.

In de uitzending van Opsporing Verzocht deed de politie een getuigenoproep. Vooral mensen die de auto mogelijk hebben gezien, krijgen het verzoek zich te melden bij de politie. In de uitzending bleek dus ook dat politie de mogelijkheid bekijkt dat er geen sprake was van een ongeval, maar van een gerichte actie tegen de Arnhemmer.

ARNHEM – Dinsdagmorgen 5 november rond tien over half 11 fietst een 78-jarige man op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat richting de Cattepoelseweg in Arnhem. Hij wordt daarna aangereden door een auto die hard achteruit reed, met fatale gevolgen. De bestuurde vluchtte. Opsporing Verzocht besteed dinsdagavond aandacht aan deze zaak.