Politie in Arnhem lijkt geen vat te krijgen op criminelen die drugsafval dumpen – De Gelderlander

Politie in Arnhem lijkt geen vat te krijgen op criminelen die drugsafval dumpen - De Gelderlander
Bestelbus met vaten chemicaliën brandt uit bij Arnhem
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

Een bestelbus met vermoedelijk drugsafval is vannacht uitgebrand bij Arnhem. De brandende bus werd rond 00.30 uur ontdekt aan de Drielse Rijndijk.

Een bestelbus met vermoedelijk drugsafval is in Arnhem in de nacht van zondag op maandag uitgebrand. De bus is hoogstwaarschijnlijk met opzet in brand gestoken. In de afgelopen weken werd vijf keer in de omgeving van Arnhem drugsafval gevonden.

Toen de brandweer aankwam stond de bestelbus helemaal in brand. Erin en ernaast lagen vaten met chemicaliën. De hulpdiensten gaan ervan uit dat het om drugsafval gaat, meldt Omroep Gelderland.

De laatste tijd zijn er op meer plaatsen in en om Arnhem vaten met chemicaliën aangetroffen. Eind vorige maand werden twee vaten gevonden op een terrein van de veiligheidsregio Gelderland-Midden.

NOS op 3 dook in de wereld van de pillen en de pep. Bekijk in deze video hoe de zoektocht voert langs lege vaten, drugslabs en (ex-)criminelen.

Video: Bestelbus met vaten chemicaliën brandt helemaal uit bij Arnhem

Terwijl op straat al wekenlang wordt gedemonstreerd in Hongkong, heeft de Chinese internetreus er 10 miljard opgehaald bij investeerders.

Doden bij aardbeving in Albanië De autoriteiten zeggen tegen persbureau Reuters dat er zeker drie doden zijn en 150 gewonden. Onder meer de hoofdstad Tirana werd getroffen.